Vatten

Rinnande vatten är nog det bästa som finns. Ingenting kan få mig att känna mig så pigg som när jag står under duschmunstycket och renar min kropp med rinnande vatten. Varmt som kallt, det känns alltid bra. Att låta vatten rinna ned i min hals och svalka mig är samma känsla, alltid skönt. Glittrande vatten är en tillgång för Sverige och vi publicerar nästan bara bilder på glittrande vatten när vi skall sälja vårt land utomlands. Trots fler och fler rapporter om otjänligt vatten runt om i landet tror vi fortfarande att vårt vatten är det renaste i världen.

Att dränka någon i vatten är ett känt knep bland krimförfattare att ta till. Vatten finns ju lite överallt och har alltid samma inverkan på läsaren. Lätt panik och det är inte svårt att leva sig in i den drabbades situation. Förresten, den vanligaste dödsorsaken i Sahara är just drunkning.

Pretantiösa inlägg är min vana, läs gärna bloggen på skiunlimited.se för mer inspiration, Emil heter jag ju och har några inlägg där. Det är inläggen med text som jag skrivit, de andra använder mest bilder.

Annonser

2 reaktioner på ”Vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s